Workshops


Eind september ga ik weer van start met verschillende creatieve workshops voor volwassenen! Deze keer niet in het atelier, maar bij FieZie in Ravenstein. Van borrelplanken tot wanddecoratie met verschillende materialen en technieken. Een gezellige middag of avond voor iedereen, zelfs al vind jij dat je niet creatief bent.

Sinds de zomer van 2021 versterk ik het FieZie-team en werk ik in het woon- en horecagedeelte. Vanaf 20 september 2022 mag ik in de winkel in Ravenstein de onderstaande workshops organiseren.


Let op! Je wordt doorgelinkt naar de website van FieZie Homestyling, zodat de inschrijvingen centraal lopen.


Achtergrond omslagafbeelding Lieks Atelier

Volg mij ook op social media!

@lieksatelier
Jacky & Fie in de winkel

FieZie Ravenstein

Wij zijn Fie en Jacky en hebben elkaar gevonden in het ondernemen. Waar Jacky de oplossingen biedt bij het maken van zakelijke keuzes, vindt Fie het leuk om de creatieve kant te kiezen.

Na de start in 2014 op Marktstraat 15 met een klein assortiment en weinig middelen hebben we er in 2019 samen voor gekozen om naar de overkant te verhuizen. We maakten veel nieuwe plannen en het bleek dat de oude horeca ‘skills’ van Jacky de perfecte aanvulling waren op onze winkel en ons assortiment…